Cruisen over paradijselijk Curaçao in je eigen huurauto

Een vakantie in Curaçao is vanwege haar paradijselijke stranden, hoge palmbomen en heerlijke temperatuur de ideale strandvakantie. Bovendien biedt het eiland nog zoveel meer. Denk aan een wandeling over de kleurrijke Handelskade van Willemstad of een bezoek aan een heuse struisvogelfarm. Wil je alles uit je vakantie te halen huur dan een auto voor een ontdekkingstocht op bruisend Curaçao.

 

Het wemelt op Curaçao van de autoverhuurbedrijven. Op deze site geven we dagelijks een helder overzicht van de beste deals en de laagste prijzen. Ook maken we inzichtelijk welke voorwaarden zijn verbonden aan de verhuur en of er auto’s beschikbaar zijn. Kies op eenvoudige wijze de juiste auto tegen de scherpste prijs voor een onvergetelijk avontuur op Curaçao.

 

Elke dag wat nieuws

Inspiratie nodig voor autotripjes over het eiland? Curaçao biedt voor elk wat wils. Alleen al voor een dag aan zee heb je keuze uit maar liefst 37 verschillende stranden. Heb je behoefte aan een rustig dagje ga dan naar Daaibooi Beach, ook zeer populair bij de lokale bewoners. Dompel je je liever onder in gezellige drukte? Bezoek het spetterende Mambo Beach. Vooral bekend om het bruisende nachtleven. Regelmatig treden hier bekende artiesten op zoals Gerard Joling en Jan Smit. Verder kunnen duikers en snorkelaars ook hun hart ophalen in Curaçao. Bij stranden zoals Playa Lagun, of het mini-eilandje Klein Curaçao, snorkel je door een schitterende onderwaterwereld. Omringd door zeeschildpadden, zebravissen en misschien wel een paar dolfijnen.

 

Cultuur snuiven

Wil je meer te weten komen over de geschiedenis en cultuur van Curaçao? Maak dan een dag vrij voor heen stadswandeling door Willemstad om te genieten van de prachtige pastelgekleurde huisjes en de levendigheid in de straten. Met de auto rijd je vervolgens gemakkelijk naar het liefelijke dorpje Sint Willibrordus, ruim tien kilometer van Willemstad. Hier vind je het Landhuis Jan Kok, de imposante neogotische kerk van Sint Willibrordus en de befaamde zoutpannen van Curaçao.

 

In dit artikel komt slechts een fractie van al het moois op het eiland voorbij. Ervaar het zelf op autosafari over het prachtige Curaçao.