Koop een goedkopere nieuwe telefoon!

Het kopen van een nieuwe iPhone is over het algemeen een dure uitgave. De prijzen van de nieuwe iPhones liggen rond de 600 euro. Als je een iPhone op een goedkope manier wilt aanschaffen, dien je meestal een tweedehands iPhone te kopen. Toch is er nu een manier waardoor je een nieuwe iPhone kan kopen, voor de prijs van een tweedehands telefoon. Je doet dit door een refurbished iPhone te kopen! Koop je een refurbished iPhone 5, dan bespaar je al snel ruim 300 euro.

Een refurbished iPhone was een tweedehands telefoon, maar is gereviseerd tot een volledig nieuwe telefoon. Hierdoor is de gereviseerde telefoon niet te onderscheiden van een nieuwe telefoon. De telefoon wordt helemaal binnenstebuiten gekeerd: alles wordt schoongemaakt. Daarnaast wordt de batterij van de iPhone vervangen, zodat daar geen problemen mee kunnen ontstaan. Vaak heeft een tweedehands iPhone problemen met de hardware, daarom wordt deze ook helemaal nagekeken en indien nodig, vervangen. Elke tweedehands iPhone heeft gebruikerssporen: om dit weg te werken, wordt de behuizing ook nog eens vervangen. De iPhone wordt ook nog eens voorzien van de nieuwste software.

Je kunt een iPhone 4, 4S, 5, 5C, 5S en 6 als refurbished aanschaffen. De prijzen zijn afhankelijk van het model dat je wilt, maar elk refurbished iPhonemodel is sowieso goedkoper dan een nieuwe telefoon: je bespaart dus altijd geld. Een refurbished iPhone 5 kopen kan vanaf 250 euro. De specificaties, het opslaggeheugen en de kleur zijn afhankelijk van het model dat je wilt. De specificaties, de kleur en het opslaggeheugen blijft gewoon hetzelfde: er verandert niets. Een refurbished iPhone wordt alleen nagekeken: niet geüpgraded.