Tips om jouw telefoon mooi te houden

De mobiele telefoon is tegenwoordig niet meer uit het straatbeeld weg te denken. We kijken er gemiddeld 221 keer per dag naar en als je op straat loopt zie je de helft van de mensen met hun telefoon in de hand. Een grote ergernis onder jongeren is een barst in het scherm van hun geliefde telefoon. Aangezien studenten niet bekend staan om het vele geld dat ze te besteden hebben, hebben wij hier een aantal tips om jouw telefoon zo lang mogelijk mooi te houden.

Leg je telefoon niet overal neer

Let altijd op waar je hem neerlegt. Veel vrouwen gooien hun telefoon in hun tas, zonder erbij na te denken dat er in diezelfde tas ook verschillende scherpe voorwerpen zitten die de telefoon kunnen beschadigen. Als je geen andere plek dan je tas hebt om je telefoon in op te bergen, stop hem dan in een zijvakje waar geen sleutels of andere voorwerpen zitten.
Daarnaast gebeurd het ook vaak dat je mobieltje op de bank of op je bed ligt zonder dat je dat door hebt. Als je dan opstaat of beweegt is de kans groot dat hij op de grond valt. Ook al is die niet een erg grote hoogte, toch kan je telefoon verkeerd vallen.

Koop bescherming

Natuurlijk snappen wij ook wel dat een ongeluk in een klein hoekje zit en dat iedereen zijn of haar telefoon wel is laat vallen. Daarom is het ook belangrijk om je mobieltje goed te beschermen. Op internet staan verschillende websites waar je leuke hoesjes kunt kopen. Dit is een erg goedkope manier om je te telefoon te beschermen en als je afwisselt tussen meerdere hoesjes blijft je telefoon leuk.

Voor de pechvogels

Mocht er ondanks deze tips toch nog een barst in je scherm gekomen zijn kan je altijd nog je Iphone laten repareren in Hoofddorp.